Het atelier

Atelier eline-ceramics is een plaats waar creativiteit, rust en ambacht samenkomen, waar de tijd vergeten wordt en handgedraaid keramiekwerk vervaardigd en aangeleerd wordt.

1/2

Ervaring

Graag werken wij samen met andere makers. We slaan de handen in elkaar om onze ambacht te combineren met andere sectoren of jouw unieke projecten.

Servies wordt pas uniek als je er elke dag van kan genieten. Daarom hebben we een unieke collectie uitgewerkt voor de ambachtelijke bakkerij ’t Oventje! Je kan er broodjes, salades of een heerlijk stukje taart consumeren gepresenteerd op ons ambachtelijk servies.

In samenwerking met Unica-Terra werken we voor de uitvaartsector. Iedere persoon is uniek, een persoonlijke urn is ook een uniek handgemaakt stuk en onderscheidt zich van de vele fabrieksurnen.

Daarnaast geven we ook lessen op verplaatsing in verschillende ateliers. We zijn terug te vinden in Kafé Keramiek, Aster Caemaert, Ossekop, Kleidok … Dit varieert van initiatielessen tot meerdaagse en zelfs masterclasses.

Zin om samen te werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Graag luisteren we naar elk potentieel idee en staan we open voor nieuwe opdrachten.

Het begint allemaal bij een droom.

"Sinds mijn zes jaar ben ik gebeten door de keramiek-microbe, deze microbe heeft zich diep in mij geworteld."

Het pottenbak verhaal startte toen ik 17 jaar was en is sindsdien alleen maar gegroeid! Op een korte tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd bij verschillende docenten en masters. Het volledige proces leren, ontdekken, voelen en begrijpen vond ik zelf een fantastische ervaring!

Wil je dit zelf ervaren en stap per stap de ambacht onder de knie krijgen? Schrijf je dan zeker in voor onze lessen!

Blijf op de hoogte

Je kan ons ook vinden op onze social-mediakanalen! We posten regelmatig foto's van onze collecties en dagelijkse activiteiten, maar bieden je ook informatie over de lessen. Neem zeker een kijkje.

Een stapje voor hebben op de anderen?

Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwe lessen, events, shop-updates of speciale verkoopdagen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en ontdek zo onze nieuwtjes!

contact
 1. Atelier eline-ceramics

  Karel Coggelaan 11

  8630 Veurne

 2. 0474 59 11 02
 3. atelier@elineceramics.be
 4. BE0739 514 142
 5. BE96 0018 7645 5805
volg ons
 1. eline-ceramics
 2. eline_ceramics
2024 ©eline-ceramics | privacy policy | algemene voorwaarden
made by Studio Grok